top of page
  • Foto van schrijverCircusvis

NIEUWS: Aan de slag met de Veerkrachtkaarten van Aedes

Bijgewerkt op: 5 okt. 2021


Aedes stelt de kaarten die ten grondslag liggen aan het onderzoek “Veerkracht in het corporatiebezit” beschikbaar voor alle leden. Hiermee stimuleert Aedes de ontwikkeling en innovatie op het gebied van leefbaarheid en wijkaanpak.Wil je weten hoe het staat met de veerkracht in de buurten van jouw corporatie? Vanaf donderdag 22 april zijn de door Circusvis en In.Fact.Research voor Aedes ontwikkelde kaarten beschikbaar voor alle leden van Aedes. Ga naar het Aedes Datacentrum en klik onder Leefbaarheid en kwetsbare groepen op Veerkrachtkaarten *nieuw*. Na inloggen vind je bij iedere kaart aanvullende informatie, bijvoorbeeld over hoe je de kaarten kunt lezen en de onderliggende indicatoren. Ook de ervaringen van een aantal corporaties met het gebruik van lokale veerkrachtkaarten vind je hier.

Webinars Meer weten en zelf aan de slag met de kaarten? Neem dan deel aan de reeks van online kennissessies die we dit jaar, in samenwerking met Circusvis, organiseren over de veerkrachtkaarten.

  • 3 mei: online – Demonstratie Aedes Datacentrum; praktische sessie waarin wordt uitgelegd hoe de techniek werkt, met ruimte voor vragen.

  • 6 mei: online – Kick-off sessie; een interactief webinar waar duiding en context over de kaarten wordt gegeven.

  • 7 juni: online – Inspiratiesessie 1; het gebruik van de veerkrachtkaarten in de praktijk aan de hand van ervaringen van corporaties.

  • 1 juli: online - Inspiratiesessie 2; het gebruik van de veerkrachtkaarten in de praktijk aan de hand van ervaringen van corporaties.


413 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page